• FORSIDE
 • OM MEG
 • TEKST HER

 • sunset


  Nydelig solnedgang, ikke sant? Er faktisk tatt med iPhonen, hadde garantert vært bedre hvis jeg tok det med speilrefleksen. Men måtte bare dele det med dere likevel, elsker naturbiler - og solnedganger er så fantastisk fint. Tatt på Sotra, hvis noen skulle lure. 

  I morgen kommer første treningsinnlegget mitt, så stay tuned  - jeg er snart i gang med bloggingen!:)
  Foto - Autumn is here  Var ute å knipset noen bilder utenfor her hvor jeg bor for noen dager siden, elsker å ta bilder nå om høsten. Så mange fine farger! 

  Hva syns dere om bildene?
  Foto - krabbe


  Tok litt bilder av noen krabber på hytta til Jørgen for en stund siden, og kom plutselig på at jeg har glemt å legge de ut. Så da måtte jeg gjøre det nå! Hva syns dere om bildene?
  foto fra preikestolen


  Hei! Nå er jeg endelig hjemme igjen fra Stavanger. Vi stod opp ganske tidlig i dag, kjørte til der hvor preikestolen er, gikk opp preikestolen og kjørte helt hjem igjen til Bergen på direkten. Godt sliten nå! Er heelt stiv i bena etter fjellturen, var mye brattere enn jeg hadde trodd oppover.. Men det var en herlig tur likevel! Tenkte å bare dele noen bilder med dere, siden jeg holder på å sovne.. haha. oppdaterer dere mer i morgen. Natta!

  Var helt sykt mye folk på toppen! Også kom sykehelikopteret akkurat når vi kom opp.. Aner ikke hva som hadde skjedd, irriterer meg fortsatt. Blir så nysgjerrig av sånt, jeg! haha. 
  Foto - kveldshimmel


  Hei! Nå har det gått noen dager, igjen.. Jeg har vært opptatt med flytting og jobb de siste dagene, men nå er jeg endelig på plass i nye hybelen. Sover hjemme i helgen da, siden jeg skal jobbe og vi drar til Stavanger i morgen. Men jeg har i alle fall fått på plass alle møblene og mesteparten av tingene mine, så nå gleder jeg meg til å flytte skikkelig inn! Jeg har egentlig veldig lite å fortelle dere nå, siden jeg har gjort så lite de siste dagene. Men det kommer bilder av hybelen, anbefaling av produkter som jeg har testet en stund, og mer oppdateringer nå de neste dagene. Så følg med! 

  Var nettopp ute å knipset litt bilder av den fine kveldshimmelen, så her har dere to av de;
  Hva syns dere om bildene?
  Foto - dråper på blad
  Hva syns dere?
  Foto - blomstrer og strå


  Var ute å tok litt bilder av noen blomster-skapninger her om dagen, så tenkte å dele de med dere nå! Alle er tatt med +10 closeup filter, for de som lurte. :)

  Hva synes du om bildene?

  Hei! Jeg heter Ingvild, og bor litt utenfor Bergen. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, men jeg vil også legge ut endel foto og etterhvert musikk. Har du spørsmål eller noe du vil si, send en mail til bloggingvild@hotmail.com eller legg igjen en kommentar her på bloggen. :)


  arkiv

  Mai 2013 Februar 2013 Desember 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012


  kategorier

  Foto Hverdag

  linker

  blogg.no Få din egen blogg!
  hits