• FORSIDE
 • OM MEG
 • TEKST HER

 • Hvordan er det man blogger igjen?


  Hei! 

  Vet dere når jeg sist blogget? Jeg kunne ikke huske det, så jeg måtte sjekke i akrivet. April 2013 stod det, over et halvt år siden! Av en eller annen grunn følte jeg for å ta opp igjen bloggen idag, men jeg husker ærlig talt ikke hvordan man blogger jeg? Haha. Det kommer vel! 

  Jeg la bloggen til side fordi jeg følte jeg ikke hadde noe å dele, og jeg klarte ikke oppretteholde den uansett. Nå har det gått over et halvt år, og mye har skjedd med meg. Jeg føler meg som en helt ny person, med en ny start! Så hvorfor ikke inkludere bloggen også? Jeg har alltid likt å ha en plass å dele ting, så nå gjør jeg et nytt forsøk. Jeg har forresten slettet så og si alle innleggene jeg hadde på denne bloggen, fordi jeg nesten ble flau av å se de eldste innleggene. Det er tre år siden jeg opprettet bloggen, og bildene og skrivemåten jeg brukte på den tiden er ikke noe som bør ligge tilgjengelig! haha. Nei, nå er det på tide med en skikkelig blogg dere!

  Hvor ofte jeg kommer til å oppdatere aner jeg ikke, jeg skal ikke ha noe stress-forhold til bloggen. Så innlegg kommer når de kommer, og når jeg føler for det. 

  Håper dere har hatt en super helg, og får en fin start på en ny uke i morgen!   Har selvfølgelig ingen relevante bilder til dere, så slenger med to bilder av meg. Bedre update får dere i morgen 
  Latest instamoments


  Kort ramset opp: Trening, joggeturer ute, 17.mai, venner, diettmat og konsert. Tenkte å vise noen bilder fra instagramen min i stedet for å rable ned mye tull! Er fortsatt ikke flink på være aktiv her midt i eksamenstiden, men på insta oppdaterer jeg mye!  Legg meg til på ingvildeas hvis dere vil være mer oppdatert! Bloggingen blir bedre etter eksamen :) love!
  Spa-night


  Det er så deilig å fylle badekaret med varmt vann, tenne levende lys på badet, sette på avslappende musikk og lene seg tilbake!♥ Akkurat det har jeg gjort i kveld. Jeg fant frem kroppsskrubb, ansiktsmaske og hårkur, og tok meg en skikkelig spa-kveld. Det gjorde virkelig underverker for kroppen etter en lang fjelltur! 

  Ser det ikke deilig ut? Jeg synes hvertfall det er veldig undervurdert å ta en kveld for seg selv, der man pleier seg selv fra topp til tå. Så jeg anbefaler alle som har en dårlig dag, alle som er deprimerte, alle som har en stressende hverdag, og alle som rett og slett bare vil unne seg litt ekstra. Fyll badekaret, og ta noen timer for deg selv på badet. Du fortjener det!♥
  1.desember
  Lysfest. Snø. Desember. Advent. Adventskalender. Kulde. Hvitt. Stearinlys. Julebrus. Julesnop. Juletre. Julemat. Ah, jeg elsker desember. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra lysfest i Bergen, noe jeg har vært på hvert år så lenge jeg kan huske. Vi drar alltid dit med familien, og min kusine med sin familie - også drar vi på peppes etterpå. Skikkelig tradisjon! Julestemningen har tatt meg, og jeg har bare to dager igjen på skolen før jeg har juleferie. ♥ Gleder meg til mye god mat, pynte til jul, kjøpe juletre, og alle faste tv-programmer som kommer i juletiden! Like etter jul fyller jeg hele 21 år også. Desember er virkelig min yndlingsmåned!

  Liker dere desember?

  Hei! Jeg heter Ingvild, og bor litt utenfor Bergen. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, men jeg vil også legge ut endel foto og etterhvert musikk. Har du spørsmål eller noe du vil si, send en mail til bloggingvild@hotmail.com eller legg igjen en kommentar her på bloggen. :)


  arkiv

  November 2013 Mai 2013 Februar 2013 Desember 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012


  kategorier

  Foto Hverdag

  linker

  blogg.no Få din egen blogg!
  hits