• FORSIDE
 • OM MEG
 • TEKST HER

 • Hvordan er det man blogger igjen?


  Hei! 

  Vet dere når jeg sist blogget? Jeg kunne ikke huske det, så jeg måtte sjekke i akrivet. April 2013 stod det, over et halvt år siden! Av en eller annen grunn følte jeg for å ta opp igjen bloggen idag, men jeg husker ærlig talt ikke hvordan man blogger jeg? Haha. Det kommer vel! 

  Jeg la bloggen til side fordi jeg følte jeg ikke hadde noe å dele, og jeg klarte ikke oppretteholde den uansett. Nå har det gått over et halvt år, og mye har skjedd med meg. Jeg føler meg som en helt ny person, med en ny start! Så hvorfor ikke inkludere bloggen også? Jeg har alltid likt å ha en plass å dele ting, så nå gjør jeg et nytt forsøk. Jeg har forresten slettet så og si alle innleggene jeg hadde på denne bloggen, fordi jeg nesten ble flau av å se de eldste innleggene. Det er tre år siden jeg opprettet bloggen, og bildene og skrivemåten jeg brukte på den tiden er ikke noe som bør ligge tilgjengelig! haha. Nei, nå er det på tide med en skikkelig blogg dere!

  Hvor ofte jeg kommer til å oppdatere aner jeg ikke, jeg skal ikke ha noe stress-forhold til bloggen. Så innlegg kommer når de kommer, og når jeg føler for det. 

  Håper dere har hatt en super helg, og får en fin start på en ny uke i morgen!   Har selvfølgelig ingen relevante bilder til dere, så slenger med to bilder av meg. Bedre update får dere i morgen 


    


  Legg igjen en kommentar:

  Navn:

  E-mail:
          
  Blogg:
          
  Kommentar:

  Hei! Jeg heter Ingvild, og bor litt utenfor Bergen. På bloggen min kan du lese om hverdagen min, men jeg vil også legge ut endel foto og etterhvert musikk. Har du spørsmål eller noe du vil si, send en mail til bloggingvild@hotmail.com eller legg igjen en kommentar her på bloggen. :)  arkiv

  November 2013 Mai 2013 Februar 2013 Desember 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012


  kategorier


  Foto Hverdag

  linker

  blogg.no Få din egen blogg!
  hits